This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.  OK
Products Menu
0

OTP Simple - Secure Online Payment

A Bankártyás fizetés használatakor hozzájárul, hogy a Yoga Bazaar Ltd. (1117 Budapest, Nádorliget u. 8/A) által a yogabazaar.eu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek a PayU Hungary Kft. (1074 Budapest, Rákóczi út 70-72.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a Tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Biztonságos adattovábbítás

Minden tranzakcióval kapcsolatos adattovábbítás SSL (Secure Socket Layer) titkosított csatornán keresztül történik.

Aktív csalás-figyelés és megelőzés

Csalás-megelőzési szolgáltatásunk keretében minden tranzakció egyedi kivizsgálásban részesül. A funkció keretében a rendszer több tucat biztonsági szűrő segítségével egymás összefüggésében vizsgálja a vásárlói adatok, megrendelési és tranzakciós adatokat és jelez a gyanús esemény megtörténtekor.

PCI-DSS megfelelés

A kártyatársaságok által életre hívott közös biztonsági szabvány, amely informatikai és üzemeltetési követelményeket ír elő az azt alkalmazó szervezetek számára. Szolgáltatásunk informatikai rendszere a PCI-DSS legmagasabbb szintű tanúsítvánnyal rendelkezik.

Thawte tanúsítvány

A Thawte vezető hitelesítő szolgáltató (CA - Certification Authority), valamint a VeriSign cégcsoport része. A nemzetközileg ismert tanúsítvány kibocsátó cég, valamennyi internet böngésző program tanúsítványtárába egy beépített kommunikáció biztonságát tanúsító modul. Az oldal a Thawte SSL Web Server Certificate with Extended Validation 256-bites titkosítású tanúsítványával rendelkezik. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy az adatok megadása védett, külső szereplő által nem megszerezhető."